Jo Nesbo si eroul sau – Harry Hole


Jo Nesbo

© Håkon Eikesdal

Pentru împătimiții romanelor thriller și detective, numele Jo Nesbo nu mai reprezintă o necunoscută.
Scriitor și muzician, Jo Nesbo este cel mai bine vândut autor din Norvegia, aventurile detectivului Harry Hole fiind traduse în peste 40 de limbi, în timp ce numărul cărților vândute se ridică la peste 23 de milioane.

În seria Harry Hole, cititorii însoțesc controversatul detectiv în investigarea diferitelor crime ce au loc în locații cât se poate de originale – de pe străzile întunecate ale Oslo-ului, în Australia sau Congo.

Hole preia cazuri aparent fără legătură între ele, dar care deseori se dovedesc a fi mult mai complexe, implicând criminali în serie, spărgători de bănci sau gangsteri. În paralel cu cercetările de la Biroul de Investigație, Hole își trăiește propriul thriller luptând cu demonii și coșmarurile sale.

În România, Editura Rao este cea care ne-a facilitat intrarea în universul plin de mister al lui Harry Hole prin publicarea romanelor:

Fantoma trecutului
Fantoma Trecutului Jo Nesbo
Călăul

calaul_jo_nesbo

Omul de zăpadă
Omul-de-zapada
Steaua diavolului
steaua-diavolului-nesbo
Mântuitorul

Mantuitorul Jo Nesbo

Iar ca tentația să fie și mai mare, în perioada 30 Martie – 30 Aprilie, Rao alături de librăriile Maralibris oferă un discount de 25% pentru fiecare roman achiziționat.

Vă așteptăm în librării!